Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Glowmovies 1 - Rik en Jesper maken er een zooitje van (Hardback)

‘Rik en Jesper maken er een zooitje van’ is een komische graphic novel over een bizar bouwwerk en een boze buurman. Met tekeningen van Tamara Boon.

Rik Kleeven, Jesper Weijs | Nederlands | 256 pagina's
Kies je product:
17,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Rik Kleeven en Jesper Weijs ken je van hun YouTubekanaal Glowmovies. In hun video’s bouwen ze de gekste creaties en bedenken ze de vetste uitdagingen. In hun kinderboek ‘Rik en Jesper maken er een zooitje van’ bouwen ze erop los en dat leidt tot De Ramp…

Rik en Jesper wonen (bijna) naast elkaar – er staat één huis tussen. Dat is op zich niet zo erg, maar helaas woont daar de zure buurman Arie Zemelaar, die een hekel heeft aan kinderen en aan lawaai.

Dat komt slecht uit, want Rik en Jesper bouwen erop los! En dat geeft herrie. En er gaan weleens dingen mis, zoals op de dag van De Ramp. Die heeft iets te maken met een ondergronds gangenstelsel, een flink aantal bizarre bouwwerken en een plaag bijzondere huisdieren…

In deze humoristische en avontuurlijke graphic novel komen tekst en beeld op een vindingrijke manier samen: illustraties, handgeschreven tekst en strips van Tamara Boon wisselen elkaar af om het verhaal helemaal tot leven te brengen.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Rik Kleeven, Jesper Weijs
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintKosmos Uitgevers

Reviews

Rik en Jesper maken er een zooitje van (Hardback)
5.0
van de 5
Op basis van 2 reviews

Wat een leuk boek mannen! Helaas vanavond het einde gelezen en geëindigd met de vraag van mijn zoontje: “hebben ze nog een boek?” Wij kunnen niet wachten op deel 2.

Nikki op 27 sep 2023

leuk boek!

jet op 15 jun 2023