Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Resultaatgericht samenwerken met Belbin (Paperback)

Rob Groen, Ed Feijen, Peter Hennevanger, André Meester | Nederlands | 128 pagina's
30,95

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

In 1981 publiceerde Meredith Belbin zijn teamrolmodel. Zijn naam groeide uit tot een merknaam voor een beproefde methode om teams beter te laten samenwerken en presteren.

Belbin was zijn tijd ver vooruit en de kern van zijn model lijkt actueler dan ooit. Het voorliggende boek laat je kennis maken met het teamrollenmodel van Belbin en reikt handvatten aan voor de toepassing van dit model in de praktijk. Juist nu de wereld zich in een periode van transitie bevindt en steeds duidelijker wordt dat we onze waarden moeten herdefiniëren, bewijst dit model zijn kracht en komt het goed van pas.

De actuele crisis dwingt ons om nieuwe manieren van samenwerken te verkennen en te ontdekken wat er wel en niet werkelijk toe doet. Het model van Belbin biedt een visie op samenwerken die is gebaseerd op het belang van diversiteit en gelijkwaardigheid en die op een waarderende manier onderzoekt hoe je het beste met het anders-zijn van anderen kunt omgaan. Het laat zien dat goed, waarderend en resultaatgericht kunnen samenwerken iets is dat je kunt leren.

AUTEURSINFO

Hoeveel Rob Groen (psycholoog en trainer), Ed Feijen en Peter Hennevanger (beiden hogeschooldocent en publicist) en André Meester (softwareontwikkelaar en consultant) onderling ook verschillen, zij delen met elkaar een lange ervaring in het werken met teams. Plus een voorliefde voor het model van Belbin. In dit boek bundelen zij hun krachten om met verhalen, cases, beschouwingen en veel praktische tips en suggesties te vertellen hoe je dat doet: perfecte teams bouwen met imperfecte mensen.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Rob Groen, Ed Feijen, Peter Hennevanger, André Meester
  • UitgeverijNoordhoff

Reviews

Resultaatgericht samenwerken met Belbin (Paperback)
Schrijf als eerste een review!