Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Waarom doe ik zo? (E-book)

Stop je impulsieve reacties, heel je gewonde innerlijke kind

Tem je triggers en begrijp je impulsieve reacties beter met de inzichten die Robert Jackman in ‘Waarom doe ik zo?’ geeft.

Robert Jackman | Nederlands | 194 pagina's
Kies je product:
14,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Waarom doe ik zo? van Robert Jackman leert je om vanuit je authentieke volwassen zelf in de wereld te staan. Je ontdekt de bron van je triggers en temt ze voor eens en voor altijd.

Waarom maak ik steeds dezelfde (foute) keuzes? Waarom voel ik me zo vaak somber en angstig? Waarom word ik zo vaak teleurgesteld en ben ik het slachtoffer van de situatie?

Dit soort patronen heeft vaak hun oorsprong in je jeugd. Je hebt jezelf dingen verteld of aangeleerd om met bepaalde situaties om te kunnen gaan. Nu je volwassen bent is dit nog steeds jouw waarheid. Maar eigenlijk reageer je vanuit je gewonde innerlijke kind: je gekwetste gevoelens als gevolg van trauma in je kindertijd uiten zich op volwassen leeftijd in de vorm van bijvoorbeeld woede, eenzaamheid, slechte relatiekeuzes, een negatief zelfbeeld en pleasegedrag.

In dit boek ontrafel je stap voor stap de pijn uit het verleden. Je leert begrijpen waarom je zo impulsief reageert en Robert Jackman reikt je een methode aan waarmee je kunt helen en een authentiek leven leert omarmen. De verhalen en oefeningen in dit gemakkelijk te lezen boek helpen je daarbij. Elk hoofdstuk brengt je dichter bij de oorspronkelijke verwonding van je innerlijke kind, laat je pijn erkennen zodat je uiteindelijk kunt helen.

Tem je triggers voor eens en voor altijd.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Robert Jackman
  • Vertaler(s)Jörgen van Drunen
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Waarom doe ik zo? (E-book)
5.0
van de 5
Op basis van 2 reviews

Een toegankelijk, vlot geschreven en helder boek, waarbij Jackman je mee neemt van bewustwording tot het aanpakken van het probleem bij de kern. Combinatie van kennis, praktijkverhalen en opdrachten

Kim Coenen op 17 jul 2023

Dit onderwerp heeft mijn interesse, omdat veel mensen rondlopen met angst, verdriet en pijn. Wat zich uiteindelijk vast kan zetten in het lichaam of psyche.. is mijn ervaring als magnetiseur.

Tineke Mooij op 23 jun 2023