Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Het Rad des Tijds 7 - Een Kroon van Zwaarden (Paperback)

Terwijl in Een Kroon van Zwaarden, deel zeven in Robert Jordans Het Rad des Tijds-cyclus, de eindstrijd tussen de Draak en het Kwade steeds dichterbij komt, wordt het klimaat langzaamaan slechter.

Robert Jordan | Nederlands | 800 pagina's
Kies je product:
36,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

(POD) Een Kroon van Zwaarden is het zevende boek van Robert Jordans klassieke fantasycyclus Het Rad des Tijds. Een epos van maar liefst 15 boeken waarmee hij wereldwijd een miljoenenpubliek aan zich wist te binden. Prime Video baseerde er de tv-serie The Wheel of Time op.

Heel langzaam dringt het besef door dat de Laatste Slag nabij is. Rhand Altor heeft de eerste negen Aes Sedai voor zich gewonnen en hij verovert nieuwe gebieden in het zuiden. Egwene Alveren gaat haar troepen voor naar het noorden, waar de renegaat Elaida regeert.

Elayne, Aviendha, Nynaeve en Mart zetten hun zoektocht voort naar de Schaal der Winden, die de macht van de Duistere zou kunnen inperken. Intussen weeft de Duistere een verschrikkelijk web. Hij omkleedt dode dienaren met een nieuwe omhulsel en geeft hun een nieuwe naam, een nieuwe opdracht...

‘Robert Jordans werk is van grote invloed geweest op én een inspiratie voor generaties fantasyschrijvers.’ Brent Weeks, auteur van De Weg van de Schaduw

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Robert Jordan
  • Vertaler(s)Jo Thomas, Johan-Martijn Flaton
  • UitgeverijLuitingh-Sijthoff
  • ImprintLuitingh Sijthoff Fantasy

Reviews

Een Kroon van Zwaarden (Paperback)
Schrijf als eerste een review!

Andere delen uit de serie Het Rad des Tijds