Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Tot hier en niet verder (Paperback)

Versterk je centrum en bescherm je grenzen

Versterk je centrum en bescherm je grenzen met 'Tot hier en niet verder' van Rolf Sellin.

Rolf Sellin | Nederlands | 224 pagina's
Kies je product:
23,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Versterk je centrum en bescherm je grenzen met Tot hier en niet verder van Rolf Sellin. Vind je het vaak moeilijk om 'nee' te zeggen? Werk je soms zo lang achter elkaar door zonder pauze dat je hele lijf er zeer van doet? En wil je soms liever maar helemaal het contact met iemand verbreken dan dat je gewoon zegt waar het op staat? Dan vind jij het absoluut lastig om je grenzen aan te geven! Dit boek gaat je helpen met behulp van inzichten en concrete methoden om dit te leren.

Rolf Sellin legt in dit boek uit wat grenzen precies zijn, waar ze liggen, welke weerstand je kunt ervaren en hoe je ze mentaal, fysiek, communicatief en energetisch stelt. Grenzen stel je niet alleen voor anderen, maar ook (juist!) voor jezelf. Sellin laat je zien dat wanneer anderen telkens over jouw grenzen heen gaan, jij daar zelf een belangrijk aandeel in hebt.

Met behulp van onder andere een zelfkennistest en reflectievragen ontdek je precies waar je vaardigheden om grenzen te stellen voor verbetering vatbaar zijn en ga je hiermee aan de slag. Zo geef je je eigen 'workshop grenzen stellen' vorm. Grenzen stellen vergt oefening en dit boek geeft concrete methoden die werken.

'Alleen het lichaam kent onze grenzen, dat is de essentie van dit geweldige boek. Heldere grenzen hebben is hetzelfde als een gezonde weerstand. Essentieel voor je gezondheid én welbevinden. Lees dit boek.' - Saskia de Bruin, auteur van Weg van de pijn.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Rolf Sellin
  • Vertaler(s)Linda Jansen
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Tot hier en niet verder (Paperback)
Schrijf als eerste een review!