Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Lichtwerker zielsreizen (Paperback)

Astrale projectie voor empaten

Ga aan de slag met 'Lichtwerker zielsreizen' van Sahvanna Arienta en ontdek astrale projectie voor empaten.

Sahvanna Arienta | Nederlands | 176 pagina's
Kies je product:
23,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Lichtwerkers zijn hier op aarde om een belangrijke missie te volbrengen, maar velen blijven hierover lange tijd in het ongewisse. Zielsreizen zijn een prachtige manier om deze missie sneller helder te krijgen, omdat ze lichtwerkers terugvoeren naar de plek in het universum waar zij oorspronkelijk vandaan komen.

We bestaan allemaal uit energie, en energie creëert bewustzijn. Op dit moment ben je bewuste energie die zich manifesteert in een fysieke vorm. Je kunt leren hoe je die energie kunt losweken van je fysieke lichaam om op reis te gaan naar andere werelden.

Lichtwerker zielsreizen neemt je mee op een fantastische reis door zeven van de astrale werelden die je je nu nog niet kunt voorstellen. Hoofdstuk voor hoofdstuk ontdek je de grenzeloze potentie van het universum. Zo leer je bijvoorbeeld waar jouw spirituele gidsen verblijven en waar je de Meesters van het multiversum kunt vinden.

Sahvanna Arienta neemt je mee op ontdekkingstocht voorbij de fysieke wereld, door de zeven rijken van energie en brengt lichtwerkers met behulp van projectie naar een hoger niveau van spiritueel leven en werken.

Uit de inleiding: 'Zielsreizen helpen ons om een ultieme waarheid te herinneren, namelijk dat we meer zijn dan een fysiek lichaam. Dit kan je helpen je lichamelijke incarnatie op een doelgerichtere manier te ervaren. Zielsreizen maken brengt een diep weten met zich mee dat er iets bestaat wat voorbij dit fysieke niveau ligt, en het kan een cruciale invloed hebben op alles wat je doet, denkt en wilt.'

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Sahvanna Arienta
  • Vertaler(s)Ananto Dirksen
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Lichtwerker zielsreizen (Paperback)
2.0
van de 5
Op basis van 1 review

Leuk om te lezen,maar is niet voor elk mens ,Savanne kan wel zo ver zijn in haar leven ,maar om dit te bereiken is er meer nodig als dat wat ze beschrijft ,te hoog gegrepen

Yolanda op 20 jun 2023