Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789493059245_front_cover
1 / 1

De Spirituele Allochtoon & het Kusjeshuis (Paperback)

Samira Ahale | Nederlands | 130 pagina's
20,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Als kind droomde Samira er al van vrij te zijn, rond te rennen in een korte broek en profvoetballer te worden. Jarenlang deed ze haar hoofddoek stiekem af. Ze was bang om betrapt te worden en zo haar privilege te mogen studeren kwijt te raken. Op haar 23ste vluchtte ze in een huwelijk met een Nederlandse moslim. Het duurde 10 jaar voordat ze de moed had om écht voor zichzelf te kiezen. Ze scheidde zonder medeweten van haar ouders, vanwege het taboe. Ze was 34 en leefde nog steeds een dubbelleven.

Samira besloot dat het tijd was het verleden voorgoed los te laten en zichzelf onvoorwaardelijk lief te hebben. Vol goede moed begon ze aan een nieuw leven in het Kusjeshuis in Paterswolde. Een vechtscheiding en een schuldsanering volgden, waardoor ze een burn-out kreeg. In het diepste dal kwam ze zichzelf tegen. Er was maar één weg: uit het dal, naar het licht. Naar de lang gekoesterde vrijheid.

Samira Ahale (1977) is transpersoonlijk en mindful coach en trainer voor professionals, die ze begeleidt in het maken van keuzes. Ze is opgegroeid in Antwerpen, is van Marokkaanse afkomst en woont sinds 2001 in Nederland. Ze is gescheiden en moeder van twee kinderen. In haar debuut De Spirituele Allochtoon – Eindelijk Vrij (2018) biedt ze de lezer concrete stappen aan naar zekerheid, zelfvertrouwen en nieuwe kansen.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Samira Ahale
  • UitgeverijPalmslag VOF
  • ImprintPalmslag

Reviews

De Spirituele Allochtoon & het Kusjeshuis (Paperback)
Schrijf als eerste een review!