Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789038813585_front_cover
1 / 2

Worstelingen (Hardback)

Samuel Levie | Nederlands | 144 pagina's
Kies je product:
15,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Op social media lijkt het soms alsof Nederlanders massaal vegan worden en de helft van de bevolking beweert flexitariër te zijn.

De cijfers geven echter een heel ander beeld. De Nederlandse vleesconsumptie is nog altijd fors en áls er al een afname te ontdekken is, dan is die zeer marginaal. Het kamp dat het liefst de hele wereld tot veganisme bekeert voert een strijd met de niemand komt aan mijn biefstuk-beweging.

De klimaatcrisis, stikstofproblematiek en schandalen in slachthuizen zorgen voor steeds meer vragen bij de huidige vleesproductie en -consumptie. Er wordt geroepen om een vleestaks en er is een groeiende groep consumenten die zich afvraagt welke rol vlees speelt in een verantwoord dieet. Samuel Levie onderzoekt in het manifest Worstelingen hoe onze vleesconsumptie zo kan zijn doorgeslagen, of hij als worstmaker nog wel op het goede spoor zit en komt met tips waarmee hij denkt dat iedereen, van vegan tot verstokt vleeseter, kan bijdragen aan een gezonder voedselsysteem.

'Scherp, eerlijk en soms confronterend laat Samuel Levie de morele dilemma's van vlees eten zien. Aanrader!' – Teun van de Keuken

'In dit verhelderende boek neemt Samuel Levie ons mee in zijn persoonlijke worstelingen als worstmaker.' – Nadia Zerouali

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Samuel Levie
  • UitgeverijSingel Uitgeverijen
  • ImprintNijgh & Van Ditmar

Reviews

Worstelingen (Hardback)
Schrijf als eerste een review!