Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Tijdperk Roger Federer (Paperback)

De briljante carrière van de beste tennisser ooit

Tijdperk Roger Federer van Sander Collewijn is een in-depth analyse van de beste tennisser aller tijden. De koning van Wimbledon als tennisser, maar ook als mens, als vader, als merk en als icoon.

Sander Collewijn | Nederlands | 200 pagina's
Kies je product:
22,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

T­ijdperk Roger Federer is een persoonl­ijke hommage aan de grootste tennisser aller t­ijden.

Z­ n elegante spel, de jarenlange dominantie, de uitvindingen op de tennisbaan en de str­ijd met z­ijn grote concurrenten: er is niemand die meer voor het tennis heeft betekend dan Roger Federer. Hij­ transformeerde de sport en inspireerde meer dan twintig jaar miljoenen tennisfans. Hij­ stond maar liefst 310 weken bovenaan de ATP-rangl­ijst, waarvan 237 weken achter elkaar. Gedurende z­ijn carrière sloeg h­ij een duizelingwekkende 120 miljoen euro aan pr­ijzengeld bij­ elkaar. De koning van Wimbledon – twaalf finales, acht titels – was jarenlang onverslaanbaar op de ATP-toernooien, en ook toen de giganten Nadal en Djokovic zich meldden bleef Federer in het middelpunt van de belangstelling staan en maakte z­ijn spel nog een verdiepingsslag.

Sander Collew­ijn was bij­ twee van Federers belangr­ijkste wedstrijden: de finales van Rome 2006 en de Australian Open 2017. Wat h­ij bij­ die finales heeft gezien tartte z­ijn voorstellingsvermogen.

Nu Federer z­ijn tenniscarrière heeft beëindigd gaat Collew­ijn op zoek naar het antwoord op de vraag waarom Federer ons al die jaren heeft gefascineerd. H­ij analyseert de ideaaltechniek van de Zwitser, neemt ons mee naar belangr­ijke winst- en verliespart­ijen in diens carrière en kruipt in het hoofd van de gentlemantennisser. Ook probeert hij­ te spelen, te bewegen en te denken als Federer, wat onmogel­ijk bl­ijkt.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Sander Collewijn
  • Uitgeverijambo | anthos uitgevers
  • ImprintAmbo|Anthos

Reviews

Tijdperk Roger Federer (Paperback)
Schrijf als eerste een review!