Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Wespenman (E-book)

Als in de gruwelijke thriller Wespenman van Sandrone Dazieri een vrouw wordt ontvoerd en de zaak een kopie van een beruchte coldcase lijkt, besluit een geharde advocate zelf op onderzoek uit te gaan.

Sandrone Dazieri | Nederlands | 435 pagina's
Kies je product:
11,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

In Wespenman van Sandrone Dazieri wordt in het idyllische Cremona in Noord-Italië de jonge vrouw Amala ontvoerd. Al snel blijkt dat ze de laatste is van een reeks verdwenen tieners, in een zaak die schrikbarend veel lijkt op een beruchte cold case.

Dertig jaar geleden kreeg Itala Caruso, een corrupte politieagente, de opdracht bewijs te vinden om de man die drie tienermeisjes ontvoerde en wurgde naar de gevangenis te sturen. Itala kan niet weigeren, maar ze weet dat ze de verkeerde keuze maakt.

De tante van Amala is een geharde advocaat en verdedigde de vals beschuldigde man dertig jaar geleden. Ze weet dat de echte moordenaar nog vrij rondloopt – en dat hij misschien degene is die haar nichtje heeft ontvoerd. Ze vindt een onverwachte bondgenoot in Gerry, een ex-agent van de Special Forces. Hij lijkt bereid alles te doen om Amala terug te vinden. Zelfs als hij daarvoor moet moorden…

Sandrone Dazieri verweeft in Wespenman deze verhalen op ingenieuze wijze tot een meedogenloze thriller. Een razend spannend meesterwerk van de Italiaanse thrillermeester, voor lezers met stalen zenuwen.

‘Beter dan dit krijg je niet.’ ‒ Knack

***** ‘Prachtig opgebouwd.’ ‒ Het Parool

‘Een zeer geslaagde Italiaanse thriller die tot het verrassende einde weet te boeien.’ ‒ HMC-kranten

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Sandrone Dazieri
  • UitgeverijXander Uitgevers B.V.
  • ImprintXander Uitgevers B.V.

Reviews

Wespenman (E-book)
Schrijf als eerste een review!