Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Doorwaakte nachten (E-book)

Sarah Moss | Nederlands
7,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

De verhalen van twee vrouwen die twee eeuwen van elkaar verwijderd op hetzelfde eiland hun eigen strijd leveren komen prachtig bij elkaar in deze spannende roman die wederom leest als een thriller.

Historica Anna Bennett moet nodig werken aan haar proefschrift over de opvoeding van kinderen door de eeuwen heen. Ze heeft echter ook een peuter die nog geen nacht doorslaapt, een veeleisende zevenjarige zoon én ze is getrouwd met een bioloog die hen heeft meegenomen naar het afgelegen eiland Colsay om daar papegaaiduikers te tellen. Dan ontdekt Anna tijdens het tuinieren het skelet van een baby in de tuin van hun huis, en op de zolder vindt ze een stapel brieven die rond 1870 zijn geschreven door May, een jonge vroedvrouw die naar het eiland is gestuurd om de grote babysterfte tegen te gaan. Ze raakt meer en meer geobsedeerd door deze ontdekkingen en vraagt zich zelfs af of haar schoonfamilie meer weet over de overleden baby. Ondanks de tegenwerking die zij ervaart is Anna vastbesloten het mysterie van de overleden baby te ontrafelen.

'Knap geconstrueerde thriller.' Margriet

'Moss, die met Koude aarde ook al zo'n spannende, thrillerachtige roman schreef, weet de aandacht vast te houden.' Leewarder Courant

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Sarah Moss
  • Vertaler(s)Sandra van de Ven
  • Uitgeverijambo | anthos uitgevers
  • ImprintArtemis & Co

Reviews

Doorwaakte nachten (E-book)
Schrijf als eerste een review!