Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789083103532_front_cover
1 / 1

75 jaar vrijheid in beeld (Hardback)

Sascha de Boer | Nederlands | 224 pagina's
49,95

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Een feestende meute trekt door de straten. Schouder aan schouder, hand in hand. Gelach, gejuich. Maar ook verdriet, bezinning, stilte. Toen, nu. Nederland staat stil, blikt terug, gaat vooruit. Ons land viert en herdenkt 75 jaar vrijheid.

In ’75 jaar vrijheid in beeld’ laat fotograaf Sacha de Boer ons een herinnering zien, vastgelegd in het heden. Haar prachtige zwart-wit foto’s doen ons af en toe twijfelen of we naar het verleden of het nu kijken. Een groep soldaten loopt ons voorbij alsof het 75 jaar geleden is. Maar dan opeens valt ons links op diezelfde foto een moderne filmcamera op en zijn we meteen weer terug in het heden.

Tijdens 25 bijzondere projecten en evenementen legde Sacha met haar camera vast hoe mensen in heel het land persoonlijk betrokken zijn en geraakt of geïnspireerd werden door 75 jaar vrijheid. Het boek is een afspiegeling van de vele honderden kleine en grote projecten die het vfonds (Nationaal Fonds voor Vrede, Vrijheid en Veteranenzorg) tijdens dit lustrum mede mogelijk heeft gemaakt. Het boek ’75 jaar vrijheid in beeld’ helpt ons eraan herinneren hoe belangrijk vrede en vrijheid zijn en hoe waardevol onze democratie is.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Sascha de Boer
  • UitgeverijKomma, Uitgeverij

Reviews

75 jaar vrijheid in beeld (Hardback)
Schrijf als eerste een review!