Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Weg van de pijn (Paperback)

De mind-body-connectie herstellen om onbegrepen pijnklachten op te lossen.

In 'Weg van de pijn' laat Saskia de Bruin zien dat wanneer je aan de slag gaat met jezelf en psychische pijn uit het verleden opruimt, genezing het gevolg kan zijn.

Saskia de Bruin | Nederlands | 192 pagina's
Kies je product:
24,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

In ‘Weg van de pijn, de mind-body connectie herstellen om onbegrepen pijnklachten op te lossen’ laat Saskia de Bruin zien dat pijn vaak een verborgen agenda heeft. Ze ontdekte dat ons lichaam pijn en andere klachten kan gebruiken om ons te beschermen tegen emoties die we als bedreigend, onacceptabel of overweldigend ervaren. Bewustwording over hoe dit beschermingspatroon werkt is dan ook dé sleutel om je pijn en klachten te verlichten. Veel mensen lijden aan chronische en vaak onverklaarbare pijn. Velen gaan langs bij doktoren maar komen niet verder. Al snel volgt dan het alternatieve circuit. Wanneer beide niet blijken te werken eindigt de zoektocht vaak bij berusting. In 'Weg van de pijn, de mind-body connectie herstellen om onbegrepen pijnklachten op te lossen' laat Saskia de Bruin zien dat wanneer je aan de slag gaat met jezelf en psychische pijn uit het verleden opruimt, heling het gevolg kan zijn.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Saskia de Bruin
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Weg van de pijn (Paperback)
5.0
van de 5
Op basis van 1 review

Dit boek geeft mij veel herkenning, zo direct alsof Saskia de Bruin mij kent. Kleine "tips" en oefeningetjes ook, pak ik op en zijn heel waardevol, voor mij. Nu 83 jaar en heel lang geworsteld.

J.H.M. Olk op 15 jun 2023