Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789492221988_front_cover
1 / 1

Blijven of gaan? (Paperback)

In de voetsporen van Syrische vrijheidsstrijders

Saskia Harkema | Nederlands | 194 pagina's
Kies je product:
20,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Oorlog is niet abstract. Achter de onvoorstelbare en macabere getallen van doden en vluchtelingen, gaan mensenlevens schuil. Over een paar van die mensen gaat het in dit boek. Syrische vrijheidsstrijders die de auteur begin 2014 aan de vooravond van de opkomst van IS heeft ontmoet en vier jaar heeft gevolgd.

Syrië is niet alleen de oorlog - het is vooral een optelsom van mensen en hun droom van een vrij Syrië. In een persoonlijk relaas, heeft de auteur zich steeds de vraag gesteld: 'Wat kan ik doen?' Dit boek schrijven en hun verhalen vertellen. Het zijn hoopvolle verhalen die de onvoorstelbare kracht en moed van gewone mensen laten zien en ons uitnodigen ons met Syriërs te verbinden.

Over de auteur

Saskia Harkema is een duizendpoot: mensenrechtenactiviste, professor, trainer en coach, opgegroeid in Zuid-Amerika. Ze werkt vanuit haar eigen bedrijf INENDI (Innovation, Entrepreneurship & Diversity) voor verschillende universiteiten, hogescholen en non-gouvernementele organisaties in heel Europa en Turkije. Daarnaast werkt ze met vluchtelingen via de door haar opgezette stichting Faces of Change (www.facesofchange.online).

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Saskia Harkema
  • UitgeverijFuturo Uitgevers B.V.

Reviews

Blijven of gaan? (Paperback)
Schrijf als eerste een review!