Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789020543735_front_cover
1 / 2

Het boekwinkeltje in de vuurtoren (E-book)

Er komen veel geheimen aan het licht in 'Het boekwinkeltje in de vuurtoren', een sfeervolle Schotse feelgood van Sharon Gosling.

Sharon Gosling | Nederlands
Kies je product:
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Ruim tweehonderd jaar geleden is er in een klein dorpje in het Schotse binnenland een vuurtoren gebouwd die nu dienstdoet als boekwinkel. De eigenaar van de vuurtoren, Cullen MacDonald, is de laatste afstammeling van de familie die de vuurtoren heeft gemaakt. De vuurtoren trekt excentrieke karakters aan, waaronder Rachel Talbot. Sinds vijf jaar woont en werkt zij er, maar als Cullen overlijdt, is het onduidelijk wat er met de vuurtoren gaat gebeuren.

Rachel ontdekt een geheim op de zolder van de vuurtoren en probeert samen met Toby - een journalist die naar het dorpje is gekomen om in alle rust zijn memoires te schrijven - meer te weten te komen over de eerste eigenaar van het vuurtoren. Dit brengt haar niet alleen dichter bij de vuurtoren en het dorp, maar ook bij zichzelf. 'Het boekwinkeltje in de vuurtoren' is een aangrijpende roman van Sharon Gosling. Eerder schreef zij ook 'Het huis onderaan de klif'.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Sharon Gosling
  • Vertaler(s)Nellie Keukelaar
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintZ&K

Reviews

Het boekwinkeltje in de vuurtoren (E-book)
4.0
van de 5
Op basis van 2 reviews

Het boekwinkeltje in de vuurtoren is een emotioneel, mooi en romantisch verhaal met geheimen en mysterie. Een aanrader om dit boek te gaan lezen.

Karin van der Lee op 13 mrt 2023

Als je op zoek bent naar een heerlijke feelgood dan zoek niet verder! Dit boek neemt je mee naar een dorpje waar je kennis maakt met een aantal veelzijdige personages. Geniet van het verhaal en ontdek

Love.boeken op 23 feb 2023