Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Een oproep van de grootmoeders (Paperback)

werken met het net van Licht

Sharon McErlane | Nederlands | 382 pagina's
24,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

De Grote Raad van Grootmoeders is naar de aarde gekomen om de energieën van yin en yang te herstellen. De aarde is te lang gedomineerd door yang, het principe van de mannelijke energie, waardoor yin, het principe van de vrouwelijke energie, ontoereikend en zwak is geworden. `Vrouwen zijn de natuurlijke reservoirs voor yin voor deze planeet, zeggen de Grootmoeders. `Het is nu de tijd en vrouwen moeten de leiding nemen.

De energieën op aarde zijn aan het verschuiven en yin en yang komen opnieuw in balans. Om de aarde stabiel te houden in deze tijden van verandering geven de Grootmoeders ons het Net van Licht. Zij vragen ons om met dit Net van Licht te werken en het verder te versterken.

Het eerste boek van Sharon McErlane, 'De Grootmoeders spreken', vertelt hoe de Grootmoeders contact met haar legden, waarom ze naar de aarde zijn gekomen en hoe wij hun werk kunnen ondersteunen. De lessen van de Grootmoeders in dit boek helpen ons om hun boodschap te leven en leren ons te werken met het Net van Licht.


Sharon McErlane is psychotherapeut in Languna Beach, Californië (VS). Het verschijnen van de Grootmoeders in 1996 heeft haar leven veranderd. Ze reist de wereld rond om de boodschappen van de Grootmoeders door te geven. Eerder schreef Sharon het succesvolle boek 'De Grootmoeders spreken'.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Sharon McErlane
  • Vertaler(s)Nel Scherder
  • UitgeverijUitgeverij Akasha

Reviews

Een oproep van de grootmoeders (Paperback)
Schrijf als eerste een review!