Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Nooit meer bang voor angst (Paperback)

De verborgen wijsheid van spanning, stress, zorgen en onzekerheid

Sheryl Paul laat zien dat angst zowel de wond als de boodschapper als het geschenk is. Ontdek de verborgen wijsheid van spanning, stress, zorgen en onzekerheid.

Sheryl Paul | Nederlands | 272 pagina's
Kies je product:
25,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Wist je dat er een verborgen wijsheid schuilt achter jouw angst, zorgen, stress en spanning? Angst is een emotie die we allemaal kennen, en een bepalende factor in het leven van veel mensen. We hebben ook veel te verliezen, er zijn veranderingen die we het hoofd moeten bieden, zaken waar we ons zorgen over kunnen maken, en de onrust om ons heen maakt het er vaak niet gemakkelijker op.

Sheryl Paul noemt angst ‘de wond van deze tijd’. Het openbaart zich als chronisch gepieker, paniekaanvallen, obsessies, dwangneurosen, in de vorm van slapeloosheid of lichamelijke klachten. Vaak zijn we eenzaam met onze angst, omdat we bang zijn om erover te praten. Hoe kunnen we hier op een goede manier mee omgaan? Sheryl Paul neemt je in dit boek mee naar de bron van je angsten. Ze laat zien dat je belangrijke informatie mist wanneer je je angst ziet als onvermogen en als iets wat kapot aan je is. Angst is namelijk ook een bijzondere poort naar wijsheid, een boodschap van ons onderbewuste, een uitnodiging om te transformeren en te ontwaken. Diepgaande inzichten, verhelderende voorbeelden en praktische oefeningen helpen je om de diepere lagen van je angst te ontcijferen en te helen. Dit boek geeft je alle inzichten om niet langer bang te zijn voor angst.

Eerder bekend als 'De verborgen wijsheid van spanning, stress, zorgen en onzekerheid'.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Sheryl Paul
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Nooit meer bang voor angst (Paperback)
Schrijf als eerste een review!