Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Alles wordt beter! (Paperback)

nou ja, bijna alles

Wie de tv aanzet of de krant openslaat, weet zeker: het gaat slecht met de wereld. Onzin! Simon Rozendaal met kille cijfers en hartverwarmend optimisme zien dat het allemaal wel goed komt.

Simon Rozendaal | Nederlands | 312 pagina's
Kies je product:
17,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Wie de tv aanzet, de krant openslaat, naar de verhitte discussies aan de stamtafel luistert of de sociale media volgt, die weet zeker: het gaat slecht met de wereld. Onzin! zo laat Simon Rozendaal zien met kille cijfers en hartverwarmend optimisme. Lucht en water zijn schoner dan ooit. We leven langer, we zijn welvarender dan ooit, we behandelen dieren beter. Nog nooit was de kans zo klein om door geweld om het leven te komen als nu.

In Alles wordt beter! brengt Simon Rozendaal – na Het grote goed nieuws boek uit 2007 – voor de tweede keer de waarheid over het voetlicht. Dit keer analyseert hij bovendien wat de motoren achter de vooruitgang zijn en waarom zoveel mensen er toch niet in willen geloven. De vooruitgang heeft ons nog niet in de steek gelaten. Ja, natuurlijk zijn er problemen – die zullen er altijd zijn – maar het verleden heeft geleerd dat we die kunnen oplossen. Lang leve de mens!

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Simon Rozendaal
  • UitgeverijAtlas Contact
  • ImprintAtlas Contact

Reviews

Alles wordt beter! (Paperback)
Schrijf als eerste een review!