Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Yoga geeft ruimte (E-book)

3 lessen om hart, hoofd en lichaam te kalmeren

Skadi van Paasschen | Nederlands
12,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Dit ebook is NIET geschikt voor zwart- wit e-readers Volledig in kleur en met veel foto's geeft yogadocente en ex-stuntvrouw Skadi van Paasschen in haar boek Yoga geeft ruimte uitleg over de nieuwste trend op yogagebied over Yin Yoga. Deze vorm van yoga is erop gericht de spieren te ontspannen en verlichting te geven bij chronische pijn en emotionele klachten. De drie Yin yogalessen in dit boek helpen je om je emoties in balans te brengen, het zenuwstelsel tot rust te brengen en een diepe ontspanning van je lichaam te realiseren.

Yin yoga is een relatief jonge vorm van yoga en heeft een diepe stimulerende, kalmerende en ontspannende werking.

Skadi van Paasschen is een bekende yogadocente en haar manier van lesgeven kenmerkt zich door haar compassievolle en vrolijke insteek waarbij ze volop aandacht geeft aan het unieke van ieder mens.

'Skadi heeft het talent om complexe theorieën eenvoudig en praktisch te maken. Dit boek gaat een hoop andere studenten, beginners en leraren inspireren!' - Lotte Verbeek, actrice in The Fault in Our Stars, Outlander, The Borgias, Nothing Personal.

'Ik ken maar weinig mensen die zo gedreven, enthousiast en passievol zijn. Skadi behandelt haar leerlingen als unieke individuen die haar volledige aandacht verdienen.' - Tijn Touber, auteur van Spoedcursus Verlichting

'Skadi is a deeply devoted and inspired practitioner and teacher and I am so happy to see her offering these practices for the benefit of many. - Sarah Powers, author of Insight Yoga

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Skadi van Paasschen
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintKosmos Uitgevers

Reviews

Yoga geeft ruimte (E-book)
Schrijf als eerste een review!