Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789490708252_front_cover
1 / 2

De kleine weg en het grote geluk (Paperback)

essays voor de ziel

Centraal staan vragen van mensen, vragen naar o.a. geluk, waarden, identiteit, omgaan met kritiek. Dit theologische boek probeert de wereld te doorgronden en zoekt naar recht en evenwicht, in de lijn van denkers uit de oude christelijke traditie. De beproefde christelijke wijsheid blijkt ook in de 21e eeuw een bron van hulp en inzicht in complexe omstandigheden.

Stephan de Jong | Nederlands | 168 pagina's
€ 23,50

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Dit boek gaat over vragen van mensen: vragen naar geluk, waarden, identiteit, omgaan met kritiek. Ook maatschappelijke thema’s als populisme en hemelhoge topsalarissen komen aan bod. Dit theologische boek probeert de wereld te doorgronden en zoekt naar recht en evenwicht. Het biedt een ontvouwing van het christelijk geloof in actie, in de lijn van denkers uit de oude christelijke traditie die dat met subtiliteit, diepte, ruimte, voorzichtigheid en grootsheid deden. De beproefde christelijke wijsheid blijkt ook in de 21e eeuw een bron van hulp en inzicht in complexe omstandigheden.

Dr. Stephan de Jong publiceerde diverse theologische boeken en verhalenbundels, en is mede-auteur van de Doornse Catechismus. Hij doceerde theologie in Latijns-Amerika en is nu predikant van de Protestantse Gemeente te Bussum.

'Een aantal boeiende schrijvers en teksten bijeen, met rijke spirituele gedachten.'

JAN OFFRINGA

'De Jong slaat een dikwijls verrassende brug tussen de christelijke traditie en hedendaagse levensvragen, en maakt daarmee van de traditie een levende en levendige zaak.'

PROF. DR. MECHTELD JANSEN

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Stephan de Jong
  • UitgeverijSkandalon Uitgeverij B.V.

Reviews

De kleine weg en het grote geluk (Paperback)
Schrijf als eerste een review!