Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Houd me vast (Paperback)

zeven gesprekken voor een hechte(re) en veilige relatie

Op basis van de Emotionally Focused Couple Therapy geeft dr. Sue Johnson tips voor een veilige en hechte relatie. Dat willen we toch allemaal?

Sue Johnson | Nederlands | 288 pagina's
Kies je product:
26,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Dr. Sue Johnson schreef Houd me vast, een bestseller voor relatietherapeuten en stellen die aan hun relatie willen werken.

We zijn allemaal op zoek naar liefde, steun en verbondenheid, maar soms hebben we daar een beetje hulp bij nodig. Om weer samen te praten, een uitgedoofde relatie nieuw leven in te blazen, of een relatie die verkeerd dreigt te re gaan te redden.

Dr. Sue Johnson is klinisch psycholoog en een vooraanstaand deskundige in de relatiewetenschap. Tevens ontwikkelaar van Emotionally Focused Couple Therapy. In Houd me vast maakt Sue Johnson de lezer deelgenoot van haar baanbrekende en buitengewoon succesvolle programma voor het creëren van hechte en veilige relaties.

Door middel van verhalen uit haar praktijk, gesprekstechnieken, oefeningen en verhelderend advies laat ze zien wat de zeven bepalende momenten in een relatie zijn en coacht ze je die momenten door zodat je een veilige en blijvende band creëert met je partner.

Al meer dan 100.000 exemplaren verkocht!

“De beste relatietherapeut ter wereld”. – John Gottman

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Sue Johnson
  • Vertaler(s)Dick van Alkemade
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintKosmos Uitgevers

Reviews

Houd me vast (Paperback)
Schrijf als eerste een review!