Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Het circus van de vrijheid (E-book)

Mindla en Michael wisten Polen te ontvluchten toen de nazi’s binnenvielen – maar hun reis duurde tien jaar en leidde over drie continenten voor ze zich veilig wisten. Dit is hun verhaal.

Sue Smethurst | Nederlands | 242 pagina's
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Mindla en Michael Horowitz waren net getrouwd, hun eerste zoontje onderweg, toen de nazi’s Polen binnenvielen. Michael was een circusartiest voor het beroemde Circus Staniewski, en dat heeft hun leven gered. Dankzij door het circus vervalste papieren wist het gezin Polen te ontvluchten — naar Rusland…

Hun vlucht duurde uiteindelijk tien jaar en leidde hen over drie continenten, voor ze zich eindelijk veilig wisten. Dit is hun verhaal.

Het circus van de vrijheid is opgetekend door Australische auteur Sue Smethurst, die al meerdere non-fictietitels op haar naam heeft staan. Toen ze op familiebijeenkomsten hoorde over hoe haar schoonfamilie op bijzondere wijze aan de nazi’s was ontsnapt, besloot ze dit verhaal op te tekenen. Ondersteund met foto’s uit historische bronnen en familiearchieven, leest dit verhaal als een spannende roman.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Sue Smethurst
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintDe Fontein Romans & Spanning

Reviews

Het circus van de vrijheid (E-book)
Schrijf als eerste een review!