Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Wie ik ben zonder jou (E-book)

Iedereen verdient een tweede kans, in het leven én in de liefde

Susan Muskee | Nederlands | 301 pagina's
Kies je product:
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

De perfecte feelgoodcombinatie: grappiger dan Sophie Kinsella, hartverwarmender dan Beth O’Leary.

Joy (27) heeft haar leven helemaal uitgestippeld: huisje, boompje, Pinterestbord voor haar droombruiloft. Tot haar vriend verliefd wordt op een ander. Van het ene op het andere moment stort haar toekomstbeeld in elkaar. Voor Frida (72) voelt het alsof iemand drie jaar geleden de pauzeknop van haar leven heeft ingedrukt. Sinds het overlijden van haar man bestaan haar dagen uit een wandeling naar de supermarkt en een gesprekje met Nico en Thea – haar kamerplanten.

Wanneer de twee vrouwen elkaar op een bankje in het park ontmoeten, is dat het begin van een onwaarschijnlijke vriendschap. Gewapend met een stapel zelfhulpboeken maken ze een plan om het leven én de liefde weer naar hun hand te zetten. Aangezien de boeken een gegarandeerd succes claimen, zou dat moeten lukken. Toch?

Wie ik ben zonder jou is een pareltje van Nederlandse bodem. Hartverwarmend, grappig en vol prachtige quotes.’ Jenniferleest

‘De personages zijn zo heerlijk menselijk dat je vanaf de eerste pagina van ze gaat houden, en de schrijfstijl is om door een ringetje te halen zo goed.’ Boekhopper

‘Personages die je in je hart sluit en na het einde van het boek nog helemaal niet wil vergeten.’ Manon_neke

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Susan Muskee
  • UitgeverijHarperCollins Holland
  • ImprintHarperCollins

Reviews

Wie ik ben zonder jou (E-book)
5.0
van de 5
Op basis van 1 review

Een enorm originele, leuke en ontroerende feelgood. Het is enorm levendig, vlot en fijn geschreven. De twee unieke hoofdpersonages zijn met finesse neergezet en evolueren gedurende het verhaal.

Kim Coenen op 9 jan 2024