Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Er is altijd wel ergens een vogel die zingt (E-book)

Kijk om je heen en vang een moment van geluk

Kijk naar buiten en open je hart met ‘Er is altijd wel ergens een vogel die zingt’ van Tammah Watts. Kijken naar vogels schenkt je kleine momenten van geluk en helpt je om door pittige tijden heen te

Tammah Watts | Nederlands
Kies je product:
12,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Tammah Watts biedt belangrijke momenten van bezinning met ‘Er is altijd wel ergens een vogel die zingt’. Soms zit het leven tegen en is het niets wat je ervan hoopte of verwachtte. Je weet dat het erbij hoort. In de tussentijd ga je op zoek naar simpele kleine dingen die de ellende even doen vergeten. Kijken naar vogels schenkt je kleine momenten van geluk en helpt je om door pittige tijden heen te komen. Vlak voor je neus vliegt precies wat je zoekt om stress, pijn, depressie en angst te verlichten. Het enige wat je hoeft te doen is naar buiten kijken en je hart te openen.

"Dit boek gaat wel en niet over vogels. Het gaat over het onvoorspelbare, onvoorstelbare en onvolmaakte leven. Het gaat over verdriet en vreugde, over wanhoop en heling. Het gaat over jou en mij en iedereen."

Het begon met een klein geel vogeltje op een takje in de tuin. Als therapeute wist Tammah Watts wel wat ze moest doen om haar chronische pijn te overwinnen en haar veerkracht terug te winnen. Maar ze kon niet voorspellen dat juist dat gele vogeltje haar op het pad naar heling zou zetten. In Er is altijd wel ergens een vogel die zingt deelt Tammah haar zoektocht naar troost en inspiratie, die ze uiteindelijk vond bij haar gevederde vrienden, veel dichterbij dan ze ooit had gedacht. Aanvullend geeft ze praktische tips over vogels kijken, krijg je oefeningen in kijken en luisteren naar vogels in je buurt en leer je gaandeweg voelen wat het met jou doet.

Kijken naar vogels schenkt je kleine momenten van geluk en helpt je om door moeilijke tijden heen te komen. Vlak voor je neus vliegt precies wat je nodig hebt om stress, pijn, depressie en angst te verlichten. Het enige dat je hoeft te doen is naar buiten kijken of naar buiten gaan en je hart openen.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Tammah Watts
  • Vertaler(s)Willy van Boven
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Er is altijd wel ergens een vogel die zingt (E-book)
4.0
van de 5
Op basis van 1 review

Mooi, persoonlijk en enorm inspirerend boek dat je aanmoedigt tot verstilling en verwondering. Dit heeft het boek zeker bij mij bereikt. Het verhaal is helder en vlot geschreven.

Kim Coenen op 19 okt 2023