Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Dubbel vermist (E-book)

Spannend verhaal waarin Mitchell een oud koekblik met vreemde voorwerpen vindt. Hij vindt ook een naam. Hij gaat op zoek naar de eigenaar van het koekblik. Maar wil die wel gevonden worden?

Tanja De Jonge | Nederlands | 139 pagina's
5,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

In een koude voorjaarsnacht verdwijnen twee kinderen spoorloos. Heeft hun verdwijning iets te maken met de ontvoering van baby Deborah, diezelfde nacht? Niemand weet wat er is gebeurd, niemand weet waar ze zijn.

Mitchell vindt een oud koekblik met daarin een metalen speelgoedkikker, een tekening, wat muntjes en een geboortekaartje. Vreemde voorwerpen om te bewaren, vindt hij, maar wie weet kan hij de eigenaar van het blik toch wel blij maken met de vondst? Chris Peeters staat erin. Die moet hij op internet toch wel kunnen vinden? Argeloos gaat hij aan de slag. Maar wat begint als een aardig tijdverdrijf om iemand een plezier te doen, eindigt in een zoektocht naar een dubbele vermissing. Een zoektocht die hem bijna fataal lijkt te worden Want er is iemand die duidelijk niet wil dat het verleden opgerakeld wordt.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Tanja De Jonge
  • UitgeverijWPG Kindermedia

Reviews

Dubbel vermist (E-book)
Schrijf als eerste een review!