Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789024522415_front_cover
1 / 2

De wetten van de magie 10 - Fantoom (Hardback)

Terry Goodkind | Nederlands | 656 pagina's
Kies je product:
32,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

DE TIENDE WET VAN DE MAGIE
Een bijzondere en uiterst spannende opmaat naar het allerlaatste deel van de Wetten van de Magie: dat is Fantoom in meer dan opzicht, want opnieuw komen wij meer te weten over Kahlan, de enige vrouw in het leven van Meester Rahl, Richard Cypher.
Op een dag ontwaakte Kahlan Amnell zonder zich haar naam te herinneren, zonder verleden. Ze valt in handen van de Zusters van de Duisternis, terwijl ze voor Richard Rahl, de Zoeker, zijn grote liefde blijft. Die speurt met grote gedrevenheid naar haar, naar zijn Kahlan, die blijkbaar voor de rest van de wereld niet bestaat, nooit heeft bestaan, en die alleen hij zich kan herinneren.
Kahlan, op haar beurt, is genoodzaakt haar verloren identiteit te achterhalen, daarbij beseffend dat een duister kwaad haar met lichaam en ziel zal opeisen als zij daarin slaagt. De enige uitweg uit het benauwende vooruitzicht is dat kahlan te weten komt waarom zij het middelpunt is in de vernietigende strijd die overal om haar heen woedt.
Ze beseft niet dat het antwoord op die vraag het duisterste van alle geheimen rond haar raadselachtige verleden zal onthullen.
'Een meester die nooit teleurstelt.' - Publishers Weekly

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Terry Goodkind
  • Vertaler(s)Emmy van Beest
  • UitgeverijLuitingh-Sijthoff
  • ImprintLuitingh

Reviews

Fantoom (Hardback)
Schrijf als eerste een review!

Andere delen uit de serie De wetten van de magie