Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789400507111_front_cover
1 / 2

Het jaar van de Sprinkhaan (Paperback)

In de nieuwe thriller van de auteur van Ik ben Pelgrim opent een CIA-agent de jacht op een terrorist die de wereld dreigt te vernietigen.

Terry Hayes | Nederlands | 768 pagina's
Kies je product:
29,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Wanneer je, net als Kane, werkzaam bent als spion voor de CIA in Verboden Gebieden, dan hebben grenzen geen betekenis. Jouw taak is om je toegang te verschaffen, te doen wat nodig is en weer te ontsnappen… op welke manier dan ook. Je weet wanneer je moet rennen, wanneer je je moet verstoppen en wanneer je moet schieten.

Maar op sommige plekken gelden de standaardregels niet. Sommige plekken zijn te gevaarlijk, zelfs voor iemand met de ervaring van Kane. Het No Man’s gebied, waar de grenzen van Pakistan, Iran en Afghanistan samenkomen, is zo’n plek – een plek waar geweld de enige manier is om te overleven. Kane reist erheen om een man met cruciale informatie voor de veiligheid van het Westen te evacueren, maar in plaats daarvan ontmoet hij een vijand die de wereld tot aan de rand van de afgrond zal brengen. Een angstaanjagende, intelligente, wrede man met bloed aan zijn handen en wraak in zijn hart...

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Terry Hayes
  • Vertaler(s)Miebeth van Horn, Hilke Makkink, Catalien van Paassen, Erik de Vries
  • UitgeverijBruna Uitgevers B.V., A.W.
  • ImprintA.W. Bruna Uitgevers

Reviews

Het jaar van de Sprinkhaan (Paperback)
5.0
van de 5
Op basis van 1 review

Een super spannende, originele en actievolle thriller. Het is echt een spionageverhaal met veel geweld en actie. De SCI-Fi twist vond ik echt een aanvulling op de verhaallijn. Erg goed!

Kim Coenen op 29 nov 2023