Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Window shopping (Paperback)

Tessa Bailey | Nederlands | 240 pagina's
Kies je product:
20,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Het perfecte sexy winter-romance boek met humor!

Onderweg naar huis loopt Stella langs het grote warenhuis Vivant. Het is twee weken voor Kerstmis, en overal in New York zijn de etalages feestelijk versierd met lichtjes, nepsneeuw en rendieren. Vivant heeft een extravagante kerstetalage, en die is zo bizar dat Stella niet anders kan dan even vol verbijstering blijven kijken.

Dan wordt ze aangesproken door een knappe man genaamd Aiden. Hij vraagt haar wat ze van de etalage vindt. Stella geeft hem haar ongezouten mening, waar Aiden hard om moet lachen. Hij blijkt de grote baas van het warenhuis te zijn, en neemt Stella aan als de nieuwe etaleur.

De twee moeten veel samenwerken, maar zijn complete tegenpolen. Hij is extravert en altijd vrolijk, zij is een introverte pessimist die heel moe wordt van zijn eindeloze enthousiasme. Ondanks die tegenstellingen voelen ze zich toch tot elkaar aangetrokken. Maar twee zo totaal verschillende types, kan dat wel werken, of is daar een kerstwonder voor nodig?

Window shopping is een heerlijk romantisch verhaal van internationale bestsellerauteur Tessa Bailey. Ze schreef ook de bestsellers Een zomer vol verrassingen en Aan het lijntje. (Op BookTok beter bekend onder de Engelstalige titels – It Happened One Summer en Hook, Line, and Sinker.)

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Tessa Bailey
  • UitgeverijSingel Uitgeverijen
  • ImprintLove Books

Reviews

Window shopping (Paperback)
Schrijf als eerste een review!