Belijdenis

Een boek cadeau geven bij een belijdenis? Tijdens een belijdenis legt een gelovige in het openbaar getuigenis af van zijn of haar geloof. Na afloop geven familie en vrienden vaak cadeaus; boeken zijn hierbij populair. Hier vind je de mooiste boeken om cadeau te geven bij een belijdenis.

Tip of suggestie nodig?

Op zoek naar een mooi, passend boek? Wij adviseren onder andere:

  • Veerkracht benadert de Bijbel vanuit 52 kernthema's. Jongeren vinden bij elk bijbelgedeelte een leessleutel, waarmee ze aan de slag kunnen. Zo doen ze zelf ontdekkingen en ontvangen ze veerkracht voor het leven.
  • Nu heb je 'ja' gezegd is een prachtig bundeltje met gedichten over belijdenis, het christelijk geloof en de moeiten en mogelijkheden om daar in het dagelijks leven gestalte aan te geven.
  • Een kwestie van elke dag is een populair dagboek voor jongeren, dat uit gaat van de vragen die bij jongeren leven. Elke dag staat een onderwerp centraal vanuit de Apostolische Geloofsbelijdenis, de Tien Geboden en het Onze Vader. Het dagboek geeft geen pasklare antwoorden, maar prikkelt om er zelf mee aan de slag te gaan.

Belijdenis-boeken: bekijk het hele assortiment

Filteren
Filters
Uitvoering
  1. Hardcover 2 items
  2. Paperback 13 items

15 Items

per pagina
Aflopend sorteren

15 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Bestellen