Belijdenis

Een boek cadeau geven bij een belijdenis? Tijdens een belijdenis legt een gelovige in het openbaar getuigenis af van zijn of haar geloof. Na afloop geven familie en vrienden vaak cadeaus; boeken zijn hierbij populair. Hier vind je de mooiste boeken om cadeau te geven.

Tip of suggestie nodig?

Op zoek naar een mooi, passend boek? Wij adviseren onder andere:

  • Het meesterwerk van God. Henk Binnendijk schrijft over het laatste Bijbelboek: Openbaring. Al schrijvend brengt hij vele onderwerpen samen: leven, Bijbel, geloof, prediking en geschiedenis. Al deze thema's komen uit bij het hart van het evangelie. Waar loopt alles op uit en waar gaat het leven om? Henk Binnendijk onthult een schitterend vergezicht: het onovertroffen meesterwerk waar God aan werkt en waar de mens alleen nog maar van kan dromen.
  • Veerkracht benadert de Bijbel vanuit 52 kernthema's. Jongeren vinden bij elk bijbelgedeelte een leessleutel, waarmee ze aan de slag kunnen. Zo doen ze zelf ontdekkingen en ontvangen ze veerkracht voor het leven.
  • Aan de hand van de vier Evangeliën neemt Bidden van Theo van den Heuvel je mee in wat wij van Jezus zelf kunnen leren over bidden. Kenmerkend is dat Jezus geen stappenplan geeft, maar een uitnodiging doet om te komen, te kijken en te leren. 

Belijdenis-boeken: bekijk het hele assortiment

Filteren
Filters
Uitvoering
  1. Hardcover 2 items
  2. Paperback 15 items

Items 1-15 van 17

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Items 1-15 van 17

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Bestellen