Boekenweek

Boekenweek
Boekenweekgeschenk en -essay
Speciale edities en boeken met korting
E-books met korting
Tips

Boekenweek 2019De Boekenweek 2019 vindt plaats van zaterdag 23 maart t/m zondag 31 maart 2019. Het thema dit jaar is: De moeder de vrouw. 

Boek kopen tijdens de Boekenweek? Bekijk hier de boeken die we in het zonnetje zetten. Klik ook op de tabs voor informatie over het Boekenweekgeschenk en het Boekenweekessay, boeken en e-books met korting, en tips van onze experts.

Als je tijdens de Boekenweek een boek bij ons bestelt, ontvang je gratis het Boekenweekgeschenk. Let op: deze actie geldt alleen voor boeken die tijdens de Boekenweek uitgeleverd kunnen worden, zolang de voorraad strekt. Boekenwereld.com is niet aansprakelijk voor het niet ontvangen van het geschenk.

Onze tips voor de Boekenweek

Boekenweekgeschenk en Boekenweekessay

Jan Siebelink heeft het Boekenweekgeschenk geschreven, Jas van belofte, dat aansluit op dat thema. Tijdens de Boekenweek ontvang je het Boekenweekgeschenk gratis bij besteding van € 12,50 aan boeken*. Het geschenk wordt automatisch aan je winkelwagentje toegevoegd.

Tijdens de Boekenweek wordt er ook een Boekenweekessay uitgebracht, dat vanaf 23 maart voor € 3,75 in de boekwinkel te koop is. Het is dit jaar geschreven door Murat Isik, winnaar van de Libris Literatuurprijs en de Boekhandelsprijs 2018. De titel: Mijn moeders strijd.

* Let op: deze actie geldt alleen voor boeken die tijdens de Boekenweek uitgeleverd kunnen worden, zolang de voorraad strekt.

Tijdens de Boekenweek een boek met korting scoren? Hier hebben we een selectie van aanbiedingen voor je gemaakt en speciale (midprice)edities.

De volgende e-books bestel je in de Boekenweek met korting.

Tips

Wil je tijdens de Boekenweek een boek kopen dat te maken heeft met het Boekenweekthema? Wij adviseren de volgende boeken!

 • Het boek Beroemde feministes. In dit boek blikken veertien vrouwen terug op het leven en de ideeën van evenveel beroemde feministes. Veel van hun standpunten blijven verrassend actueel!
 • Miracle Morning. Dit boek is een must-have voor iedereen die ervoor openstaat om meer uit het leven te halen; naar welk gebied de aandacht gaat, bepaalt de lezer zelf. Voor alle drukke vrouwen een aanrader!
 • Het Rosie Resultaat. Een heerlijke reünie van personages uit Het Rosie Project. Je wordt weer ondergedompeld in de wereld van de slimme, excentrieke Don Tillman die altijd op een nogal vreemde, maar innemende manier dingen voor elkaar krijgt. Het is een heel geestig verhaal, vaak met hilarische momenten, strak en helder gecomponeerd, vol verrassingen. In deze roman komt ‘anders-zijn’ en het hebben van autisme of autistische trekken veel openlijker aan bod dan in de eerdere Rosie-romans. Het boek zit vol personages die je aan het denken zetten over je eigen kijk op tolerantie en acceptatie. In de kenmerkende stijl van Graeme Simsion is deze roman echt een schot in de roos. Als je zin hebt in een heel grappig boek, waar je ook nog wat van opsteekt!
 • Praktische psychologie voor vrouwen. In dit Ankertje van Maja Jeffkins worden op verfrissende wijze allerlei tips en handreikingen gegeven om als vrouw in de drukte van het dagelijkse leven toch innerlijke rust te vinden. Een aanrader voor vrouwen van deze tijd!
 • Priscilla Docter-Agteres, zelf moeder van vijf kinderen, neemt je in Jouw tijd met God mee op een avontuurlijke reis met God. Ze laat zien hoe je elke dag met God kunt leven. Dat maakt je leven als vrouw de moeite waard, ook als je agenda als drukbezette moeder overvol is.
 • Het lied van zussen van Louise Allan. Een onvergetelijke roman over ongewenst moederschap en kinderloosheid, jaloezie en vervlogen dromen, en de krachtige invloed van familiebanden.
 • De leesclub aan het einde van de wereld. Hartverwarmende roman over vijf vrouwen in de Australische outback en hun onverbrekelijke vriendschap. Warm en sfeervol en je waant je even helemaal in Australië.
 • Wolf, bundel met dertien essays over de vrouw van Maartje Laterveer. De vrouw in kunst, film en muziek, de vrouw als moeder, rolmodel of lustobject, als moslima, de vrouw als sekse en als gender, als meisje en als oudere vrouw, als vrouw - en wat is dat dan? 
 • Het lezen van De ontembare is een buitengewoon rijke, enerverende, verslavende ervaring. Geen rechte lijn naar een verklaring, De ontembare is een rite de passage, een razend spannend kat-en-muisspel, een hertelling van het aloude thema van schuld en wraak, het portret van een complexe stad, en een reis tussen werelden, Mexico-Stad en het hoge noorden van Canada. Moeilijk? Nee. Wel overdonderend, heel persoonlijk en origineel.

Bekijk en bestel hier

Filteren
Filters
Uitvoering
 1. E-book 21 items
 2. Hardcover 6 items
 3. Paperback 22 items
Bestandstype
 1. ePub2 21 items

Items 1-15 van 49

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Items 1-15 van 49

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Bestellen