Doop

Doop
Boekentips

Een boek cadeau geven bij een (kinder)doop? Een doop is een bijzondere gebeurtenis binnen het christendom: na de doop mag de gedoopte zich christen noemen. Of het nu om een kinderdoop of een volwassenendoop gaat: het is gebruikelijk om erna een cadeau te geven. Een boek is altijd een goed idee: een geschenk met inhoud. Op zoek naar een mooi, passend boek? Hier vind je ons assortiment en onze tips.

Ons assortiment aan boeken voor doop

Tips voor cadeauboeken na doop

Op zoek naar een mooi cadeauboek om te geven na een doop? Dit zijn onze tips:

  • Ons bestverkochte boek is Gefeliciteerd, je bent gedoopt!. Het helpt niet alleen om van alles te leren over de doop, maar ook om de eerste twaalf doopdagen samen met anderen te vieren. Mooi vormgegeven, veel schrijfruimte, plaats voor foto's en (aan)tekeningen.
  • Door het water heen van Bernhard en Eline van Vreeswijk biedt voor ouders een goede voorbereiding op de doop. Aan de hand van het doopformulier legt het in zeven hoofdstukken uit waarom we onze kinderen dopen, wat de doop betekent en hoe we invulling kunnen geven aan de belofte die we als ouders doen. 
  • Een heel populair doopgeschenk: Je eigen doopbijbel. Dit doopbijbeltje is in twee kleuren beschikbaar, in het roze en in het blauw. In het omslag kan een foto van het kind geschoven worden voor een uniek persoonlijk cadeau. Naast meer dan zestig bijbelverhalen biedt de uitgave voorin een stamboom en wat andere persoonlijk in te vullen pagina's. 
Filteren
Filters
Uitvoering
  1. Hardcover 9 items
  2. Paperback 3 items

12 Items

per pagina
Aflopend sorteren

12 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Bestellen