Kinderboekenweek

Kinderboekenweek 2018De Kinderboekenweek 2018 loopt van woensdag 3 oktober tot en met zondag 14 oktober 2018. De week heeft ieder jaar een ander thema; deze keer is dat Vriendschap, met als motto Kom erbij!.

Kinderboekenweekgeschenk + verloting De gruwelijke generaal, Jozua Douglas

Tijdens de Kinderboekenweek is een Kinderboekenweekgeschenk beschikbaar; De eilandenruzie van Jozua Douglas wordt door de boekhandel gratis weggegeven bij aankoop van ten minste € 10 aan kinder- of jeugdboeken. Jozua Douglas is bekend van o.a. De gruwelijke generaal en De ongelooflijke Ravi Ravioli. Je ontvangt het gesigneerde Kinderboekenweekgeschenk van Jozua Douglas cadeau als je voor minimaal € 10,- aan kinderboeken koopt bij Boekenwereld.com. Let op: Het Kinderboekenweekgeschenk wordt in een feestelijk pakketje apart van je bestelling toegestuurd!

Daarnaast verloten we vijf exemplaren van De gruwelijke generaal van Jozua Douglas onder mensen die tijdens de Kinderboekenweek een kinderboek kopen bij Boekenwereld!

Kom erbij

Tijdens de Kinderboekenweek is er verder een speciale kleuteruitgave, het Prentenboek van de Kinderboekenweek, voor een lage prijs verkrijgbaar: Kom erbij. De maker van het Prentenboek van de Kinderboekenweek 2018 is illustrator Milja Praagman.

Onze boekentips voor de Kinderboekenweek 2018

Wil je tijdens de Kinderboekenweek een leuk kinderboek kopen? Onze kinderboekenexperts hebben de beste boeken van dit jaar voor je op een rij gezet; bekijk hieronder hun adviezen. Bekijk ook het filmpje met drie boekentips van redacteur Maartje Beukers.

Filteren
Filters
Uitvoering
  1. Hardcover 12 items
  2. Paperback 1 artikel
Prijs
  1. € 0,00 - € 9,99 1 artikel
  2. € 10,00 - € 19,99 11 items
  3. € 20,00 en hoger 1 artikel

13 Items

per pagina
Aflopend sorteren

13 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Bestellen