Kinderboekenweek

Kinderboekenweek 2018

De Kinderboekenweek 2019 is van 2 tot en met 13 oktober. De week gaat over voertuigen; het thema is Reis mee! De auteur van het Kinderboekenweekgeschenk is Anna Woltz. De makers van het Prentenboek van de Kinderboekenweek 2019 zijn astronaut André Kuipers en illustrator Natascha Stenvert.

Kinderboekenweek 2018

De Kinderboekenweek 2018 was van woensdag 3 tot en met zondag 14 oktober 2018. Het thema was deze keer Vriendschap, met als motto Kom erbij!. Hieronder lees je er meer over.

Kinderboekenweekgeschenk + verloting De gruwelijke generaal, Jozua Douglas

Tijdens de Kinderboekenweek was het Kinderboekenweekgeschenk beschikbaar; De eilandenruzie van Jozua Douglas werd door de boekhandel gratis weggegeven bij aankoop van ten minste € 10 aan kinder- of jeugdboeken. Jozua Douglas is bekend van o.a. De gruwelijke generaal en De ongelooflijke Ravi Ravioli. Je ontving het gesigneerde Kinderboekenweekgeschenk van Jozua Douglas tijdens de Kinderboekenweek cadeau als je voor minimaal € 10,- aan kinderboeken kocht bij Boekenwereld.com. Het Kinderboekenweekgeschenk werd in een feestelijk pakketje apart van je bestelling toegestuurd. Daarnaast verlootten we tijdens de week onder onze kinderboekenbestellers vijf exemplaren van De gruwelijke generaal van Jozua Douglas.

Kom erbij

Tijdens de Kinderboekenweek was er verder een speciale kleuteruitgave, het Prentenboek van de Kinderboekenweek, voor een lage prijs verkrijgbaar: Kom erbij. De maker van het Prentenboek van de Kinderboekenweek 2018 is illustrator Milja Praagman.

Onze boekentips voor de Kinderboekenweek 2018

Onze kinderboekenexperts hadden speciaal voor de Kinderboekenweek de beste boeken van dit jaar voor je op een rij gezet; bekijk hieronder hun adviezen. Bekijk ook het filmpje met drie boekentips van redacteur Maartje Beukers.

Filteren
Filters
Uitvoering
  1. Hardcover 12 items
  2. Paperback 1 artikel
Prijs
  1. € 0,00 - € 9,99 1 artikel
  2. € 10,00 - € 19,99 11 items
  3. € 20,00 en hoger 1 artikel

13 Items

per pagina
Aflopend sorteren

13 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Bestellen