Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Ludwig Licht 4 - Ten oosten van de afgrond (Paperback)

Boek 4: Het Ludwig Licht-kwartet

Ten oosten van de afgrond van Thomas Engström is het laatste deel van het Ludwig Licht-kwartet. Pauline draagt geheimen met zich mee en wendt zich tot Ludwig Licht. Dan verdwijnt ze.

Thomas Engström | Nederlands
Kies je product:
21,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Ten oosten van de afgrond is de vierde deel in de prijswinnende Ludwig Licht-serie over barkeeper, problem solver en voormalig Stasi-agent Ludwig Licht. Eerder verschenen in het kwartet van Thomas Engström Ten westen van de vrijheid, Ten zuiden van de hel en Ten noorden van het paradijs.

Tbilisi, juli 2016. Zakenvrouw Pauline Hollister draagt een aantal duistere geheimen met zich mee. Ze wendt zich tot Ludwig Licht, die nu werkt voor een bewakingsdienst in Georgië. Maar voor ze iets kan onthullen, verdwijnt ze. Tegelijkertijd brokkelt de Kaukasische republiek af. Terroristische aanslagen treffen de hoofdstad, en de dreiging van het machtige Rusland wordt steeds groter. Wat wilde Hollister vertellen? Welke krachten heeft ze in gang gezet? Op het kruispunt tussen Oost en West, Noord en Zuid, het christendom en de islam wordt Ludwig geconfronteerd met zijn meest rücksichtslose vijand ooit: een van zijn voormalige chefs van de Oost-Duitse Stasi. Het is tijd voor een laatste, wanhopige strijd.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Thomas Engström
  • Vertaler(s)Sophie Kuiper
  • Uitgeverijambo | anthos uitgevers
  • ImprintAmbo|Anthos

Reviews

Ten oosten van de afgrond (Paperback)
Schrijf als eerste een review!

Andere delen uit de serie Ludwig Licht