Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Omringd door energievreters (Paperback)

Versla de mensen die alle vreugde, tijd en levenslust uit je trekken

Thomas Erikson | Nederlands | 352 pagina's
Kies je product:
22,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Na Omringd door idioten de nieuwe bestseller van het Zweedse fenomeen Thomas Erikson.

Iedereen kent ze wel: energievreters. Twintig minuten in dezelfde ruimte met deze mensen en je bent uitgeput. Ze eisen alles op – je tijd, aandacht, emoties: je wordt leeggezogen. Zie je ertegenop om met dit soort mensen om te gaan, maar weet je niet hoe je de dynamiek moet veranderen? Dit boek gaat je helpen!

Thomas Erikson biedt simpele en praktische tools om energievreters te identificeren en uit te schakelen. Aan de hand van begrijpelijke modellen, testjes en interessante verhalen zorgt hij ervoor dat je beter in staat bent om je eigen grenzen te bewaken.

Omringd door energievreters verbindt alle voorgaande boeken uit de Omringd door-serie. Dit boek biedt de tools om de energiezuigers in jouw leven te verslaan, of ze zich nu op kantoor verschuilen, tussen je vrienden of in je eigen huis.

‘Met zijn kenmerkende humor en praktische inzichten helpt Erikson je de “energievampiers” in je leven te verslaan, zelfs als blijkt dat je dat misschien zelf bent!’ Gay Hendricks, auteur van The Big Leap

‘Erikson legt in zijn vlot geschreven boeken uit wat de types zijn en hoe je moet communiceren als je wilt dat je boodschap overkomt.’ De Limburger

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Thomas Erikson
  • Vertaler(s)Erica Weeda
  • UitgeverijHarperCollins Holland
  • ImprintHarperCollins

Reviews

Omringd door energievreters (Paperback)
5.0
van de 5
Op basis van 1 review

Een leerzaam, inspirerend en goed boek dat me een hoop nieuwe inzichten heeft gebracht. Het boek is een vervolg op zijn voorgaande, omringd door boeken. Wel is het een vervolg op.

Kim Coenen op 7 nov 2023