Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Tue-trilogie 1 - Mocht er iemand langskomen (E-book)

Het eerste deel van de geprezen literaire senatie uit Scandinavië, gebaseerd op Korsgaards eigen jeugd. Voor de fans van Édouard Louis, Douglas Stuart en Lucas Rijneveld

Thomas Korsgaard | Nederlands | 169 pagina's
Kies je product:
Pre-order
Het nieuwste e-book van Thomas Korsgaard verschijnt op 28-3-2024
Op de dag van verschijnen op je e-reader hebben? Reserveer dan nu bij Boekenwereld:
Bekijk alvast de eerste bladzijdes:Inkijkexemplaar
€ 13,99
Voeg dit e-book toe aan je winkelwagen en reken veilig en betrouwbaar af. Op 28-3-2024 ontvang je de downloadlink in je mailbox en account.
Veilig betalen met:

Tue groeit op een afgelegen boerderij op aan het einde van een lange, stoffige weg. Honden lopen los over het erf en het bedrijf is hard getroffen door de financiële crisis. Tues vader probeert het hoofd boven water te houden, maar een reeks verkeerde beslissingen maakt hem agressief en wanhopig. Ondertussen leeft Tues moeder in een droomwereld en vergokt ze het laatste beetje geld met online gokken. Het enige wat Tue op de been houdt zijn zijn creatieve geest en zijn vindingrijkheid.

Als er iemand langs zou komen is het eerste boek in de semi-autobiografische Tue-trilogie, die in Denemarken en Noorwegen lovend werd ontvangen door zowel pers als publiek. Een sociaalrealistische roman waarin het harde leven op het platteland centraal staat, doorspekt met rauwe humor.

De eerste twee romans volgen een jongen die opgroeit in een door armoede geteisterd gezin op een bijna failliete boerderij. Een periode waarin hij worstelt met zijn ontluikende seksualiteit, creatieve dromen en verlangen naar een leven in de stad. Voor de laatste roman in de trilogie ontving Korsgaard de prestigieuze Deens literaire prijs de Gyldne Laurbaer en hij was daarmee de jongste winnaar ooit.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Thomas Korsgaard
  • Uitgeverijambo | anthos uitgevers
  • ImprintAmbo|Anthos

Reviews

Mocht er iemand langskomen (E-book)
Schrijf als eerste een review!