Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
Winnaar Kinderjury 2023
isbn-9789043923460_front_cover

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 2 - De Tijdmachine (Hardback)

Rutger, Thomas en Paco worden in De Tijdmachine door de katachtige Professnor naar het verleden gestuurd. Hoe komen ze weer terug in het nu?

Thomas van Grinsven, Rutger Vink | Nederlands | 176 pagina's
Kies je product:
18,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

'De Tijdmachine' is het superspannende tweede boek van YouTubers Rutger Vink (Furtjuh), Thomas van Grinsven (Gewoon Thomas) en hun hond Paco.

De katachtige Professnor blijft onze helden dwarszitten. Vol kattenkwaad stuurt hij de drie met zijn tijdmachine ver weg naar het verleden. Via een razende, elektrische storm komen ze terecht in de tijd van de Egyptenaren, de dinosaurussen en nog veel meer. En daar worden ze niet altijd even vriendelijk ontvangen. Maar uit onverwachte hoek krijgen ze een helpende hand. Zal het ze lukken om weer terug te keren naar het heden en de Professnor voor eens en voor altijd een lesje te leren? Eén ding is zeker: de tijd vliegt tijdens het lezen van dit boek!

‘De avonturen van Rutger, Thomas en Paco’ is dé succesvolle en prijswinnende kinderboekenserie van dit moment.

Prijs van de Nederlandse Kinderjury

‘De Tijdmachine’ heeft de Prijs van de Nederlandse Kinderjury 2023 gewonnen in de leeftijdscategorie 6 t/m 9 jaar. De Kinderjury is de belangrijkste publieksprijs voor kinderboeken en de enige prijs die volledig door kinderen zelf wordt bepaald. Het is de tweede keer op rij dat Rutger en Thomas deze prijs in de wacht slepen, nadat zij in 2022 ook wonnen in dezelfde leeftijdscategorie met hun boek 'De Magische Halsband'.

Gouden Boek

‘De Tijdmachine' is door Stichting CPNB bekroond met een Gouden Boek. Voor kinderboeken betekent dit dat er meer dan 75.000 exemplaren zijn verkocht.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Thomas van Grinsven, Rutger Vink
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintKosmos Uitgevers

Reviews

De Tijdmachine (Hardback)
5.0
van de 5
Op basis van 2 reviews

Ik ben zo blij met het boek ik Julie Instagram story gezien en ik hoop dat er een deel drie komt . Ik heb ze al 3keer gelezen. En mijn hond Suus vind ze ook leun Groetjes julianne Ligtenberg

Julianne op 28 jan 2023

Leuk, beetje spannend, Paco is heel leuk, wij gaan het andere boek ook nog lezen en daar hebben we heel veel zin in.

Wesley op 22 dec 2022

Andere delen uit de serie De avonturen van Rutger, Thomas en Paco