Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Leven vanuit je Akasha (Paperback)

een workshop in boekvorm

Thorsten Weiss | Nederlands | 144 pagina's
17,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Het geheim waarin Thorsten Weiss je wil inwijden is de Akashakroniek. De Akasha is een deel van je DNA ze hoort dus bij je en is in je. Al je talenten en capaciteiten, alles wat je wilt zijn bijvoorbeeld een leuke vader of schrijver, of vitaler en gezonder vind je in je persoonlijke Akasha. Het zit er allemaal in, ook de talenten van kunstenaars en sporters, of het overtuigende optreden van mensen die met concentratie en discipline iets bereiken. Alleen jijzelf bepaalt wie jij bent. Door deze instelling geef je gevolg aan liefde en vreugde en zodoende aan het hogere doel van je bestaan.

Het werken met de Akasha is eenvoudig en geeft ongelooflijke mogelijkheden. De talrijke oefeningen in dit boek vormen een eenvoudige workshop om toegang tot je Akasha te krijgen en het nieuwe bewustzijn te ontwikkelen.


Na talrijke opleidingen in verschillende alternatieve geneesmethoden op spiritueel gebied is Thorsten Weiss nu coach voor nieuwe bewustheid, meditatie en zelfgenezing. Hij woont in Nederland en geeft regelmatig meditaties en seminars.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Thorsten Weiss
  • Vertaler(s)Marjolein Michel
  • UitgeverijUitgeverij Akasha

Reviews

Leven vanuit je Akasha (Paperback)
Schrijf als eerste een review!