Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Hoop in bange tijden (Paperback)

De betekenis van Jezus' opstanding

Tim Keller | Nederlands | 304 pagina's
22,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

'Hoop in bange tijden' is een boek dat de betekenis van Jezus’ opstanding uitlegt, tegen de achtergrond van de bange tijden waarin we leven: als samenleving, maar ook persoonlijk. (Keller zelf vecht voor de tweede keer in zijn leven tegen kanker.)

Na een inleidend eerste hoofdstuk over het historische bewijs voor de opstanding, besteedt Keller het grootste deel van het boek aan het benadrukken van de realiteit van de opstanding tot op het niveau van het dagelijks leven. Keller wil niet zomaar vertellen dat Jezus leeft. Hij wil laten zien wat een verschil het maakt voor alles waar we mee te maken hebben.

Hier wordt de centrale boodschap van het christelijk geloof onthuld zoals alleen Tim Keller dat kan – vol onwankelbaar geloof en doordringend inzicht. Keller laat je op een diepgaande nieuwe manier naar een verhaal kijken waarvan je dacht dat je het kende.

Tim Keller in gesprek met Nicky Gumbel over zijn ziekte en meer: https://youtu.be/KvwycXLqbA4.

Tim Keller (1950) was senior pastor van Redeemer Presbyterian Church in New York en schreef een groot aantal titels. Er zijn in Nederland bijna 190.000 exemplaren van zijn boeken verkocht, waaronder de bestsellers 'In alle redelijkheid' (26.000 exx.) en 'De vrijgevige God' (21.000 exx.)

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Tim Keller
  • UitgeverijBuijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij

Reviews

Hoop in bange tijden (Paperback)
Schrijf als eerste een review!