Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Huwelijksdagboek (Hardback)

Een zegel op je hart

Een prachtig dagboek voor (bijna) gehuwden.

Tim Keller, Kathy Keller | Nederlands | 384 pagina's
27,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Van de bestseller 'Het huwelijk – Gods wijsheid over gevende liefde' zijn in Nederland tot nu toe meer dan 13.000 exemplaren verkocht. Dat boek gaat over de menselijke behoefte aan liefde en de uitdrukking daarvan in het huwelijk. Dit nieuwe dagboek sluit aan op 'Het huwelijk', en biedt echtparen een dagelijkse overdenking om Gods wijsheid te vinden in hun huwelijksleven. Elke dag bevat een Bijbeltekst of een citaat uit 'Het huwelijk', een commentaar van de Kellers, en suggesties voor gesprek en gebed.


Dit Huwelijksdagboek is een betrouwbare gids als het gaat om vriendschap, toewijding en discipelschap in de context van het huwelijk. Het helpt je om Gods wijsheid te verbinden met je huwelijk.


Tim Keller (1950) was senior pastor van de Redeemer Presbyterian Church in New York City. Eerder verscheen een groot aantal titels van hem, waaronder de bestsellers In alle redelijkheid en De vrijgevige God.

Kathy Keller studeerde theologie aan het Gordon-Conwell Theological Seminary. Ze schreef samen met Tim Het huwelijk, Psalmendagboek, en Spreukendagboek.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Tim Keller, Kathy Keller
  • UitgeverijBuijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij

Reviews

Huwelijksdagboek (Hardback)
Schrijf als eerste een review!