Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Ho'oponopono (Hardback)

het Hawaïaanse vergevingsritueel

De basis van het Hawaïaanse vergevingsritueel is dat iedereen met elkaar verbonden is, ondanks gevoelens van onthechting of eenzaamheid. Met vier zinnen kom je tot jezelf en tot elkaar.

Ulrich Emil Duprée | Nederlands | 96 pagina's
Kies je product:
15,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Ho'oponopono is een eeuwenoud vergevingsritueel uit de Hawaïaanse wijsheidsleer Huna en betekent letterlijk 'goed goed doen'. Ulrich E. Duprée legt in Ho'oponopono op een eenvoudige manier uit hoe dit sjamanistische ritueel werkt.

Ho'oponopono is liefde in actie en de leukste en snelste weg naar de oorsprong van het leven. De basis: iedereen is met elkaar verbonden, ondanks gevoelens van onthechting of eenzaamheid. En er zijn maar vier zinnen nodig om tot jezelf en tot elkaar te komen: het spijt me, vergeef me, ik hou van je, dank je.

Met behulp van Ho'oponopono leer je moeilijke relaties en gebeurtenissen uit het verleden, maar óók onvoorwaardelijke liefde te accepteren. Zo kun je nare situaties ombuigen in leerzame ervaringen.

Duprée zet in simpele woorden de theorie op een rij, schetst de achtergrond van dit eeuwenoude probleemoplossende ritueel en legt uit hoe je het kunt toepassen in de dagelijkse praktijk. Ho'oponopono is een groot cadeau voor jezelf en steeds meer mensen in de westerse wereld maken er kennis mee.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Ulrich Emil Duprée
  • Vertaler(s)Marijke Koekoek
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Ho'oponopono (Hardback)
Schrijf als eerste een review!