Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Blinde obsessie (Paperback)

In Blinde obsessie wordt de lezer uitgedaagd om mee te denken. Weet jij wie de moordenaar is?

Val McDermid | Nederlands | 432 pagina's
Kies je product:
24,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

(POD) In Blinde obsessie van bestsellerauteur Val McDermid ontvangt psychiater Charlie Flint een mysterieus pakketje krantenknipsels over een gruwelijke moord. Haar interesse is meteen gewekt: de misdaad vond plaats in Oxford, op haar oude school, en betreft een bruidegom. Zijn toegetakelde lichaam werd slechts een paar uur na de huwelijksplechtigheid gevonden – terwijl zijn bruid nog champagne stond te drinken.

Charlie heeft geen idee van wie het pakketje afkomstig is en waarom het juist aan haar gestuurd werd, maar ze krijgt het verhaal niet meer uit haar hoofd en besluit op onderzoek te gaan in de gesloten wereld van de universiteit van Oxford. Hoe dieper ze graaft, hoe meer ze overhoophaalt, en iedere stap richting de waarheid brengt haar meer in gevaar...

Val McDermid is de internationale bestsellerauteur van de Tony Hill en Carol Jordan-reeks. Haar werk is onderscheiden met o.a. de Diamond Dagger Award en de Gold Dagger Award, de prijs voor de beste Engelse thriller. Ze wordt in meer dan dertig talen uitgegeven en haar werk is wereldwijd al meer dan 16 miljoen keer verkocht.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Val McDermid
  • Vertaler(s)Annemieke Oltheten
  • UitgeverijLuitingh-Sijthoff
  • ImprintLuitingh Sijthoff

Reviews

Blinde obsessie (Paperback)
Schrijf als eerste een review!