Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Zeemansgraf (Paperback)

Zeemansgraf is een van Val McDermids spannendste thrillers tot nu toe.

Val McDermid | Nederlands | 432 pagina's
Kies je product:
24,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

(POD)Als in Zeemansgraf van bestsellerauteur Val McDermid in het Engelse Lake District na een stortvloed aan regen een lijk met tatoeages tevoorschijn komt, brengt dat veel oude legendes tot leven. Is het werkelijk een zeeman die na de muiterij op de Bounty terugkeerde naar Engeland? En was hij echt bevriend met de dichter Wordsworth?

Literair analyticus en Wordsworth-specialist Jane Gresham, zelf geboren in het Lake District, wil de zaak tot op de bodem uitzoeken. Naarmate ze meer aanwijzingen verzamelt, lijkt het er echter op dat de dood haar op de hielen zit. Plotseling is Jane verwikkeld in een mysterie dat meer dan 200 jaar teruggaat – een spel op leven en dood, met een miljoenenpremie als ultieme prijs...

Val McDermid is de internationale bestsellerauteur van de Tony Hill en Carol Jordan-reeks. Haar werk is onderscheiden met o.a. de Diamond Dagger Award en de Gold Dagger Award, de prijs voor de beste Engelse thriller. Ze wordt in meer dan dertig talen uitgegeven en haar werk is wereldwijd al meer dan 16 miljoen keer verkocht.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Val McDermid
  • Vertaler(s)Annemieke Oltheten
  • UitgeverijLuitingh-Sijthoff
  • ImprintLuitingh Sijthoff

Reviews

Zeemansgraf (Paperback)
Schrijf als eerste een review!