Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Roxy 1 - Verlaten zusje (E-book)

Emmie Wilcox was pas zes toen haar oudere zus Roxy het huis uit werd gegooid en verdween. Nu, negen jaar later is Emmie de perfecte, gehoorzame dochter... maar ze gaat op zoek naar Roxy.

Virginia Andrews | Nederlands | 250 pagina's
Kies je product:
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Alle vrijheid kent een prijs

Emmie Wilcox was pas zes toen haar oudere zus Roxy het huis uit werd gegooid en verdween. Hun strenge vader tolereerde geen enkele vorm van tegenstand, en Roxy weigerde zich aan zijn strakke regels te houden. Negen jaar later is Emmie de perfecte dochter: gehoorzaam in alles, bedeesd en welgemanierd. Maar Emmie kan het raadsel van Roxy s verdwijning niet van zich af zetten, en soms vraagt ze zich af of ze misschien meer op haar rebelse zus lijkt dan iedereen denkt ze verlangt ernaar haar eigen keuzes te maken, en voelt zich verstikt in haar eigen leven.

Ze gaat op zoek naar haar zus, maar die blijkt een leven te leiden dat Emmie nooit had verwacht: ze werkt als escort voor rijke mannen En dan slaat het noodlot toe, en moet Emmie een beslissing nemen: durft ze haar zus te vertrouwen?

`Verlaten zusje is het eerste deel in de Roxy-serie. Opnieuw een meeslepend verhaal van Virginia Andrews, de auteur die doorbrak met de internationale bestseller `Bloemen op zolder .

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Virginia Andrews
  • Vertaler(s)Parma van Loon
  • UitgeverijVBK|Media
  • Imprintde Kern

Reviews

Verlaten zusje (E-book)
Schrijf als eerste een review!

Andere delen uit de serie Roxy

isbn-9789032514266_front_cover
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)