Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Wilde avonturen van Wildebras 1 - Een nacht in de dierentuin (Hardback)

Spannend en grappig leesavontuur van TikTok-fenomeen, influencer en dierenliefhebber Wildebras

Wildebras | Nederlands | 112 pagina's
Kies je product:
16,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Gabriel Martina is een populaire influencer en TikTok-fenomeen onder de naam Wildebras. Wilde avonturen van Wildebras – Een nacht in de dierentuin is zijn eerste jeugdboek met een grappig en spannend avonturenverhaal, vol fullcolourillustraties, QR-codes naar nieuwe filmpjes en superinteressante weetjes over dieren!

Wildebras gaat samen met zijn neefje en nichtje naar de dierentuin. Ze zijn zo druk bezig met het filmen van stokstaartjes dat ze te laat ontdekken dat het na sluitingstijd is en ze alleen zijn achtergebleven. Geen nood, nu kunnen ze rustig hun lievelingsdier bekijken: de gevlekte hyena. Maar door een ongelukje belanden de kinderen achter het hek van een van de sterkste strijders uit het dierenrijk. Wildebras moet ze nu gauw zien te redden. Door pech gaat er van alles mis en voor hij het weet komt hij terecht in een nachtelijke achtervolging door de hele dierentuin…

Wildebras is met zijn safarihoedje een bekende onlineverschijning. Hij is een van de populairste dierenliefhebbers van dit moment en is een graag geziene gast in allerlei mediaprogramma’s. Met zijn grappige filmpjes in straattaal weet hij kinderen zijn liefde voor dieren en de natuur bij te brengen.

‘Wildebras heeft een unieke aanpak als het aankomt op het vertellen van verhalen over dieren.’

LINDA.nl

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Wildebras
  • UitgeverijLuitingh-Sijthoff
  • ImprintLuitingh Sijthoff

Reviews

Een nacht in de dierentuin (Hardback)
Schrijf als eerste een review!