Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Weet je, ik heb het ook niet gemakkelijk (Paperback)

Hoe mindfulness en Montaigne helpen als het leven niet loopt zoals je had gedacht

Wilfried Van Craen | Nederlands | 288 pagina's
23,99

Op voorraad

24/48uur

Veilig betalen met:

Het leven loopt niet altijd zoals we hadden gedacht. Vaak gaapt er een kloof tussen de realiteit en het plaatje dat we voor ogen hadden. Maar de manier waarop we die pijnlijke kloof proberen te dichten maakt de situatie vaak nog erger. Op den duur raken steeds meer domeinen in ons leven aangetast en krijgen we te maken met een gevoel van onbehagen, slapeloosheid, energietekort, stress en burn-out en gaat het leven aan ons voorbij.

Herkenbaar? Wilfried Van Craen ontwikkelde een unieke combinatie van mindfulness en cognitieve therapie waarmee je je levenskwaliteit in eigen hand neemt door op een andere manier naar de werkelijkheid te kijken. De werkelijkheid kun je vaak niet veranderen, je blik erop wél.

Dit boek neemt je mee op een boeiende reis naar een intenser, stabieler en rustiger leven. Michel de Montaigne is daarbij een verrassende gids. De inzichten van deze filosoof uit de 16de eeuw sluiten naadloos aan bij de benadering van Mindfulness Based Cognitive Training. Laat ondanks de tegenspoed het volle leven niet aan je voorbijgaan. De eenvoudige meditatieoefeningen en praktische tips helpen je stap voor stap tot een andere kijk te komen en meer te genieten van het leven zoals het is.

* Praktisch doeboek met veel toepassingsgerichte opdrachten, technieken en meditaties.

* Herkenbare cases uit het leven gegrepen

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Wilfried Van Craen
  • UitgeverijStandaard Uitgeverij - Algemeen
  • ImprintManteau

Reviews

Weet je, ik heb het ook niet gemakkelijk (Paperback)
Schrijf als eerste een review!