Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Reis van de ziel (E-book)

met een gebruiksaanwijzing voor het leven op aarde

Willem Glaudemans neemt je met Reis van de Ziel mee op reis in jezelf, op je eigen zielenreis.

Willem Glaudemans | Nederlands | 59 pagina's
Kies je product:
4,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Willem Glaudemans wil je met Reis van de Ziel inspireren om op je eigen zielereis te gaan. Voor het leven is bij de geboorte nooit een handleiding of gebruiksaanwijzing meegegeven. Dus wat moet een ziel voor haar reis naar de planeet aarde weten om hier goed te kunnen leven?

Een reisgids ontbrak, zoals Glaudemans in zijn voorwoord schrijft: 'De ziel is van huis vertrokken met een sterke roep of drang om op aarde een specifieke bijdrage te leveren en een missie te vervullen. Ze is moedig en enthousiast op reis gegaan. Maar eenmaal hier moest ze helemaal alleen uitvinden hoe de wegen lopen.'

Iedereen heeft bepaalde eigenschappen en karaktertrekken in zich die bijdragen aan het geluk in je eigen leven, maar ook aan de wereld om je heen. Dat is jouw 'schat'. Tijdens je leven maak je een reis. Je ontwikkelt jezelf tijdens die reis, ontdekt steeds meer dingen en komen zo steeds dichterbij jezelf, je schat. Door deze ook nog eens te delen krijgt je schat meer waarde en verrijk je jezelf en anderen.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Willem Glaudemans
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Reis van de ziel (E-book)
Schrijf als eerste een review!