Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Een liefdevolle relatie (E-book)

over liefde, je leven en het enneagram

Met 'Een liefdevolle relatie' van Willem Jan van de Wetering ontdek je op basis van het Enneagram hoe je vanuit je kernverlangens jouw behoeftes in relaties helder voor ogen kunt zien.

Willem Jan van de Wetering | Nederlands
12,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

In Een liefdevolle relatie van Willem Jan van de Wetering zet je de liefde en je leven in perspectief op basis van het enneagram. Een liefdevolle relatie is in harmonie zijn met de ander, er zijn voor jezelf en de ander, liefde kunnen delen. Dat is wat we willen hebben: een liefdevolle relatie. In gelijkwaardigheid jezelf kunnen zijn en jezelf kunnen ontplooien. Onafhankelijk zijn en alles met een ander kunnen delen.

Dat klinkt prachtig, maar de realiteit is vaak anders. Van de Wetering werkt met relaties en bestudeert al jaren menselijk gedrag. In Een liefdevolle relatie laat hij zien hoe je deze kunt krijgen en houden. Hij legt uit hoe je in liefde onafhankelijk en gelijkwaardig kunt leven. Liefde voor jezelf is de basis van een relatie. Vanuit het Enneagram geeft hij aan hoe jij een liefdevolle relatie met jezelf kunt hebben en hoe je de relatie met een ander liefdevol kunt omarmen. Ken je kernverlangens en weet hoe deze bepalen wat jij in jouw relaties nodig hebt.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Willem Jan van de Wetering
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Een liefdevolle relatie (E-book)
Schrijf als eerste een review!