Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Een nieuwe weg naar zuiverheid (Paperback)

Werken met kosmisch bewustzijn

Willem Mak | Nederlands | 140 pagina's
Kies je product:
24,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Een betere wereld ontstaat niet zomaar. Je brengt hem zelf tot stand. Je kunt in innerlijke harmonie komen met de mensen om je heen en de baas worden over je eigen innerlijke driften, afleidingen, negativiteit, enzovoort. Je kunt gelukkig zijn. Hoe? Daarover gaat dit boek.


Als je werkelijk een licht wilt worden dat op de aarde schijnt tot geluk van jezelf en anderen, dan is het nodig negativiteit in jezelf te onderkennen en te zuiveren. Negativiteit uit zich vaak in storingen en innerlijke momenten van disbalans die je in je leven als onprettig ervaart en je weerhouden van het geluksgevoel.


Willem Mak heeft nieuwe manieren geleerd om deze negativiteit los te laten, om te buigen of te transformeren. Daarvoor is het niet alleen nodig om tot de kern te komen van verschillende negatieve basiselementen, maar ook om nieuwe kosmische bewustzijnsvormen te creëren. Je kunt negativiteit niet wegtoveren of wegwensen. Wat je wel kunt doen, legt hij uit in dit boek. Het is een compleet nieuwe benadering. Maar doorzie je eenmaal het spel, dan kun jij ook de nieuwe weg naar zuiverheid vinden.Willem Mak is medium en healing-therapeut. Hij zet zijn helderziende gaven graag in voor de genezing en innerlijke groei van anderen. In zijn spiritueel centrum Hof van Vrede organiseert hij klassieke concerten, meditaties en workshops en geeft hij consulten.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Willem Mak
  • UitgeverijVrije Uitgevers, De
  • ImprintBooklight

Reviews

Een nieuwe weg naar zuiverheid (Paperback)
Schrijf als eerste een review!