Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789462201460_front_cover
1 / 1

Ik begrijp waarom ik verkoop, dus ik verkoop beter (E-book)

hoe succesvolle verkopers het gedrag van klanten begrijpen en beïnvloeden

Willem Verbeke, Maarten Colijn | Nederlands | 141 pagina's
Kies je product:
26,50

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Zelfinzicht en sociale intelligentie vormen de geheime kracht achter iedere succesvolle verkoper. Sociale intelligentie stelt verkopers in staat te kijken vanuit een ander perspectief: dat van de klant. Deze verkopers zijn als ‘kennisbrokers’ die niet alleen haarfijn aanvoelen wát hun klanten nodig hebben maar ook waaróm. En dat is waar het om draait, want pas dan kun je als verkoper je klant echt een oplossing aanreiken.

Sociale intelligentie is echter niet iets vanzelfsprekends. Succesvolle verkopers moeten voortdurend werken aan het verbeteren van hun sociale intelligentie. Geen sinecure, dus. Maar iedereen kan het leren!

Dit boek laat zien hoe.

De auteurs tonen hoe succesvolle verkopers hun sociale intelligentie ontwikkelen en hoe je dit zelf ook onder de knie kunt krijgen. Ze maken daarbij gebruik van wetenschappelijke inzichten uit de biologie, de psychologie en de sociale neurowetenschappen.

De theorie wordt bovendien geïllustreerd door talloze anekdotes uit het leven van alledag, gecombineerd met praktische tips waardoor je je klant beter zult gaan begrijpen en effectiever kunt beïnvloeden.

Professor dr. Willem Verbeke is bijzonder hoogleraar aan de Erasmus School of Economics Rotterdam en mede-eigenaar van Professional Capital. Drs. Maarten Colijn is medeoprichter en zakelijk directeur van Professional Capital.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Willem Verbeke, Maarten Colijn
  • UitgeverijKoninklijke Boom Uitgevers
  • ImprintAcademic service

Reviews

Ik begrijp waarom ik verkoop, dus ik verkoop beter (E-book)
Schrijf als eerste een review!