Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Leven met astrologie - Leven met de maan (Paperback)

Werken met de energie van de maancyclus

Yasmin Boland maakt in Leven met de maan inzichtelijk hoe maancycli werken en hoe je de energie van de maan in jouw leven kunt inzetten.

Yasmin Boland | Nederlands | 224 pagina's
Kies je product:
23,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

De maancyclus heeft een grotere invloed op ons dan we ons realiseren. Yasmin Boland geeft in Leven met de maan alle informatie die je nodig hebt om onmiddellijk aan de slag te gaan met de energie van de maancyclus. Ze leert je hoe je je kunt verbinden met de maan, welke rituelen bij welke maanfase horen en hoe de maan jou met de kosmos verbindt. Met de magie van de maan kun je ieder aspect van je leven meer kracht en glans geven.

In dit uitgebreide boek lees je op welke manieren de maan onze gezondheid en relaties en ons gemoed en werk beïnvloedt. Zo kun je aan de hand van affirmaties en visualisaties je leven op alle fronten verbeteren! Dankzij de oefeningen, voorbeelden en de schat aan informatie in Leven met de maan stelt Yasmin Boland je in staat je leven bewust te creëren en beter te sturen. Ook jij hebt het in je een krachtige ‘maanmanifestant’ te worden.

Boland in haar inleiding bij Leven met de maan: 'Om de maan als gereedschap te gebruiken voor het creëren van het leven dat je wenst, moet je je gewoon bewust zijn van de maancycli en de principes van manifestatie begrijpen. Dit boek zal je laten zien hoe je beide kunt doen.'

N.B. Helaas zijn links in oudere edities verouderd. Je vindt toegang tot het extra materiaal via de uitgeverijwebsite: https://www.ankh-hermes.nl/extras/moonology/

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Yasmin Boland
  • Vertaler(s)Katja Kaiser
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Leven met de maan (Paperback)
Schrijf als eerste een review!

Andere delen uit de serie Leven met astrologie